Skip to main content
  • Transfer Folie

    39,9579,90

    Transfer Folie

    Transfer folie is een onmisbaar hulpmiddel voor het overbrengen van vinylontwerpen op verschillende oppervlakken. Deze folie zorgt voor een nauwkeurige en probleemloze overdracht van je ontwerpen. Het biedt een sterke kleefkracht, wat essentieel is voor een succesvolle applicatie.

    Een belangrijk kenmerk van transferfolie is de transparantie. Dit maakt het gemakkelijk om je ontwerp precies te positioneren op het gewenste oppervlak. De folie is ook flexibel, wat helpt bij het aanbrengen op gebogen of ongelijke oppervlakken. Deze transferfolie bevat geen drager maar is hierdoor een stuk gunstiger geprijst als een transfer folie met drager. Je kan het daardoor enkel ter plekke gebruiken en je design overbrengen.

    Transferfolie is geschikt voor verschillende soorten vinyl, zoals Oracal en andere merken. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel voor diverse projecten. Of je nu stickers, borden of textielontwerpen maakt, deze folie zorgt voor een nauwkeurige overdracht.

    Het gebruik van transferfolie is eenvoudig. Snijd eerst je ontwerp uit vinyl en verwijder de overtollige delen. Breng vervolgens de transferfolie aan op het ontwerp en druk stevig aan. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen ontstaan. Verwijder daarna de achterkant van het vinyl en breng het ontwerp aan op het gewenste oppervlak.

    Bij het aanbrengen van transferfolie is het belangrijk om geduldig te zijn. Zorg ervoor dat je het ontwerp langzaam en gelijkmatig aanbrengt om luchtbellen en kreukels te voorkomen. Dit zorgt voor een professioneel en strak resultaat.

    Onderhoud van transferfolie is minimaal. Bewaar de folie op een koele, droge plaats om de kleefkracht te behouden. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en extreme temperaturen.

    Kortom, transferfolie van Intercoat is een onmisbaar hulpmiddel voor elke creatieve hobbyist. Het biedt de mogelijkheid om vinylontwerpen met precisie en gemak over te brengen. Dit maakt het een waardevolle aanvulling op je creatieve gereedschapskist. Met transferfolie kun je met vertrouwen aan je projecten werken, wetende dat je materiaal van hoge kwaliteit gebruikt.

    Extra informatie

    Breedte

    15 cm, 30 cm, 61 cm

    Lengte

    100 meter

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Blijf op de hoogte!