Skip to main content
 • Over ons

  Wie zijn wij?

  Home-Deco by Debbie & Decorabel

  Volgens de laatste berekeningen van het Centraal Bureau van de Statistiek is het aantal mensen in Nederland dat aan vrijwilligerswerk doet tussen de 41% en 49%. Het aantal uren dat hij of zij dit actief doet is tussen de 18 en 21 uur per maand.

  Misschien een vreemde openingszin om uit te leggen wie wij zijn, maar de kans is groot dat U net als ons creatief ingesteld bent of een zekere mate van interesse in vrijwilligerswerk heeft. Of een beetje van beide misschien wel…?

  De liefde voor dieren

  Mijn liefde voor dieren is groot. Heel groot. Die liefde is er altijd geweest. En altijd bekruipt je het gevoel dat je iets moet doen. Zwerfkatten, mishandelde honden, bij elke foto op facebook, bij elk bericht in de krant draaide mijn maag acht keer in het rond. Ik wou wat doen. Maar wat? En hoe?

  Eerlijk is eerlijk, ik heb twee linker handen. Mijn wederhelft boort thuis de gaten in de muur, bij een rammelend geluid in de auto staat de ANWB onder knop 2 op speed-dial in de mobiele telefoon en bij de aanschaf van een nieuwe computer kijk ik welke de mooiste kleurtjes heeft. Misschien een beetje raar uitgangspunt om een home-deco bedrijf te runnen maar ik zal U uitleggen hoe dat gekomen is..

  Er was een moment dat ik dacht… als ik drie jaar lang een euro in de collectebus doe doneer ik drie euro. Maar als ik nou probeer het eerste jaar van die ene euro er drie te maken en het tweede jaar vijf… Het ondernemersvlammetje in me was aangewakkerd, zodoende begon home-deco by Debbie. Dingetjes bij elkaar knutselen en voor duppies verkopen via facebook of de lokale kerstmarkt. Ik leerde mensen kennen, bij de Dierenambulance en Stichting Kittenopvang Achterhoek en ik had voor het eerst het gevoel, al was het maar heel klein, dat ik een verschil kon maken.

  Van Home deco naar Decorabel

  Na twee jaar kwam dan ook eindelijk die laatste stap, de reis naar de Kamer van Koophandel. Waar Home deco by Debbie nog stond voor het eindproduct was Decorabel er vanaf nu voor de verkoop van plotter materialen. En tijdens die reis komen we verschillende mensen en goede doelen tegen. En ongeacht of je ons gevonden hebt voor vinyl, flex of een misschien de eerste stappen gaat zetten in de plotter wereld, met je aankoop heb je een steentje bijgedragen aan een goed doel.

  Debbie Jansen,

  Namens het hele Team Decorabel.

  Blijf op de hoogte!