Skip to main content
  • Aanbieding!

    Silhouette Heat Pen SET

    102,85

    De Silhouette Heat Pen Set is een veelzijdige tool voor creatieve projecten.

    Deze set maakt gebruik van warmte om folies permanent aan te brengen op verschillende materialen. De set bevat twee hittepennen met verschillende puntgroottes: 1 mm en 2,5 mm. Dit biedt flexibiliteit voor zowel fijne details als grotere ontwerpen.

    De hittepennen zijn draadloos en kunnen direct op de Silhouette machine worden aangesloten. Dit maakt het gebruik eenvoudig en efficiënt. De maximale temperatuur van de hittepennen is 150°C, wat zorgt voor een duurzame en nette afwerking. De set bevat ook zilveren en gouden hittefolie, evenals masking tape om je projecten te beschermen.

    Met de Silhouette Heat Pen Set kun je ontwerpen maken op materialen zoals karton, kunstleer en meer. De hittepen drukt de folie direct op het materiaal, wat resulteert in een permanente en stijlvolle afwerking. Dit is ideaal voor het personaliseren van accessoires, het maken van kaarten en het toevoegen van een vleugje glamour aan je projecten.

    De set is compatibel met verschillende Silhouette machines, waaronder de Curio 2, Cameo 5 en Portrait 4. Dit maakt het een veelzijdige aanvulling op je creatieve gereedschappen. De hittepennen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, zelfs voor beginners.

    De Silhouette Studio® software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen van je projecten. Je kunt kiezen uit een bibliotheek van ontwerpen, eigen lettertypen en afbeeldingen importeren, of zelf ontwerpen maken. Dit maakt de Heat Pen Set een krachtige tool voor elke creatieve maker.

    De hittepennen zijn ontworpen voor precisie en gebruiksgemak. De verschillende puntgroottes maken het mogelijk om zowel fijne lijnen als grote vlakken te bedekken. Dit biedt veel creatieve vrijheid en mogelijkheden voor verschillende projecten.

    Maximale temperatuur: 150℃(+/-15℃)

    De Silhouette Heat Pen Set is een waardevolle aanvulling voor elke creatieve werkruimte. Het biedt de mogelijkheid om unieke en gepersonaliseerde ontwerpen te maken met een professionele afwerking. Of je nu kaarten maakt, accessoires personaliseert of decoratieve items creëert, deze set biedt alles wat je nodig hebt.

    Heb je specifieke projecten in gedachten waarvoor je de Heat Pen Set zou willen gebruiken?

    De Silhouette Heat Pen is geschikt voor de Silhouette Cameo 5 en Silhouette Curio2

    Wil je meer informatie? Kijk dan gerust eens op www.silhouetteamerika.com

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Silhouette Heat Pen Set

    Hoe kun je de Silhouette Heat Pen Set gebruiken? Je vind hier een leuke video ter inspiratie!

    Blijf op de hoogte!