Skip to main content
  • LOKLiK PTFE Teflon Sheet – 3 pack 40 x 50 cm

    7,95

    The PTFE Teflon Sheet can be used multiple times and will protect your creations.

    Uitverkocht

    Stuur mij een e-mail wanneer het product weer op voorraad is

    LOKLiK PTFE Teflon Sheet – 3 pack 40 x 50 cm

     

    Teflon persmatten (LOKLiK PTFE Teflon Sheet – 3 pack 40 x 50 cm) zijn een fantastische aanvulling voor iedereen die een hittepers gebruikt. Ze maken het persen van ontwerpen op textiel een fluitje van een cent! Deze matten zijn gemaakt van hoogwaardig teflon, wat betekent dat ze duurzaam en herbruikbaar zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over vastzittende inkt of lijmresten. Een pack bestaat uit drie sheets dus je zit letterlijk gebakken.

    Een van de grootste voordelen van teflon persmatten is hun hittebestendigheid. Ze kunnen temperaturen tot wel 260 graden Celsius aan, wat perfect is voor hittepersen. Dit zorgt ervoor dat je ontwerpen gelijkmatig en zonder problemen worden overgebracht op je textiel. Geen verbrande plekken of ongelijkmatige resultaten meer!

    Daarnaast zijn teflon persmatten anti-aanbak, wat betekent dat je geen extra beschermlagen nodig hebt. Dit bespaart je tijd en moeite bij het voorbereiden van je projecten. Je kunt je volledig concentreren op het creëren van prachtige ontwerpen zonder je zorgen te maken over schoonmaken.

    Wat ook geweldig is aan teflon persmatten, is dat ze flexibel en gemakkelijk op te bergen zijn. Je kunt ze eenvoudig oprollen en in een lade of kast opbergen zonder dat ze veel ruimte innemen. Dit is ideaal voor kleine werkruimtes of drukke ateliers.

    Teflon persmatten zijn ook milieuvriendelijk, omdat je ze keer op keer kunt gebruiken. Dit vermindert de hoeveelheid wegwerpmaterialen die je nodig hebt, wat beter is voor de planeet. Bovendien zijn ze betaalbaar en gaan ze lang mee, wat ze een slimme investering maakt voor elke hobbyist of professional.

    Kortom, teflon persmatten zijn een must-have voor iedereen die met een hittepers werkt. Ze maken het persen van ontwerpen niet alleen makkelijker, maar ook leuker en efficiënter. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog een teflon persmat in huis en ontdek zelf de voordelen! 🎉👕

    Je werkt vanzelfsprekend graag met Loklik produkten maar als alternatief is tevens verbruik als huismerk DEZE telfon sheets.

    Safety data sheet

    Extra informatie

    Gewicht0,11 kg

    Blijf op de hoogte!