Skip to main content
  • Silhouette Electrostatic Mat White

    149,99

    Silhouette Electrostatic Mat White

    Silhouette Electrostatic Mat Pink- De perfecte oplossing voor je Silhouette snijmachine

    Ben je op zoek naar een manier om je Silhouette snijmachine nog beter te laten presteren? Dan is de Silhouette Electrostatic Mat Pink – precies wat je nodig hebt. Deze innovatieve mat houdt je materialen stevig op hun plaats tijdens het snijden, zodat je altijd perfecte resultaten behaalt.

    Waarom kiezen voor de Silhouette Electrostatic Mat?

    De Silhouette Electrostatic Mat heeft enkele unieke voordelen ten opzichte van traditionele snijmatten:

     

    • Geschikt voor diverse materialen, waaronder papier, vinyl en stof
    • Duurzaam en herbruikbaar ontwerp
    • Verkrijgbaar in een opvallende roze kleur
    • Elektrostatische technologie houdt materialen stevig vast

    Hoe werkt de Silhouette Electrostatic Mat?

    De Silhouette Electrostatic Mat maakt gebruik van elektrostatische technologie om je materialen stevig op hun plaats te houden. Dit betekent dat je geen tape of lijm nodig hebt om je projecten te bevestigen. Plaats je materiaal simpelweg op de mat en het blijft perfect op zijn plaats tijdens het snijden.

    Tips voor het gebruik van je Silhouette Electrostatic Mat

    • Bewaar je mat op een vlakke ondergrond om kromtrekken te voorkomen
    • Gebruik een pluisroller om kleine deeltjes van de mat te verwijderen
    • Reinig je mat regelmatig met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen

    Met de Silhouette Electrostatic Mat – 12 x 12 (Pink) til je je Silhouette snijmachine naar een hoger niveau.

    Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar het verschil! Wil je liever geen roze? Hij is ook leverbaar in het zwart of  wit.

    Silhouette Electrostatic Mat vs. Normale Snijmat: Wat is het Verschil?

    Bij het gebruik van een Silhouette snijmachine is de keuze van de juiste snijmat essentieel voor de kwaliteit van je projecten. Twee populaire opties zijn de Silhouette Electrostatic Mat en de normale snijmat. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee matten?

    Silhouette Electrostatic Mat

    De Silhouette Electrostatic Mat is speciaal ontworpen voor gebruik met dunne en delicate materialen, zoals papier, vinyl en stof. Het unieke kenmerk van deze mat is de elektrostatische coating, die een sterke hechting biedt zonder het gebruik van een permanente lijm. Dit betekent dat je materialen stevig op hun plaats blijven tijdens het snijden, maar gemakkelijk te verwijderen zijn zonder schade of residu achter te laten.

    Normale Snijmat

    Een normale snijmat, ook wel bekend als een standaard snijmat, heeft een permanente lijmlaag die geschikt is voor een breed scala aan materialen, waaronder papier, karton en vinyl. Deze matten bieden een goede hechting, maar kunnen na verloop van tijd hun kleefkracht verliezen en moeten mogelijk worden vervangen. Bovendien kan het verwijderen van materialen van een normale snijmat lastiger zijn en mogelijk lijmresten achterlaten.

    Belangrijkste verschillen

    • De Silhouette Electrostatic Mat gebruikt elektrostatische hechting, terwijl een normale snijmat een permanente lijmlaag heeft.
    • De Silhouette Electrostatic Mat is ideaal voor dunne en delicate materialen, terwijl een normale snijmat geschikt is voor een breder scala aan materialen.
    • Materialen zijn gemakkelijker te verwijderen van de Silhouette Electrostatic Mat zonder schade of residu, terwijl een normale snijmat lijmresten kan achterlaten.

    Conclusie

    Hoewel beide matten hun voordelen hebben, biedt de Silhouette Electrostatic Mat een unieke oplossing voor het werken met dunne en delicate materialen. De elektrostatische hechting zorgt voor een sterke grip zonder de nadelen van een permanente lijmlaag. Uiteindelijk hangt de keuze tussen de Silhouette Electrostatic Mat en een normale snijmat af van je specifieke projectbehoeften en voorkeuren.

    Let op de Electrostatic matten kunnen enkel gebruikt worden bij de Silhouette Cameo 5 en Silhouette Cameo 5 Pro

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Blijf op de hoogte!