Skip to main content
 • Plotterplatform – Ontmoet creatievelingen!

  Ben je nieuw in de wereld van plotters en wil je alles ontdekken over deze veelzijdige apparaten? Of heb je al een apparaat maar gebruik je het niet optimaal? Heb je soms het gevoel dat je er meer wil uithalen maar ontbreekt het je aan inspiratie?

  Bij Het Plotterplatform helpen we  jou graag op weg en adviseren we jou van A tot Z; vanaf de aanschaf van een nieuwe machine tot het opstarten van jouw eigen bedrijfje. Zelfs als je al een machine hebt en tegen uitdagingen aanloopt, of gewoon wat extra creatieve inspiratie nodig hebt, heten wij je van harte welkom op ons levendige forum! Doe mee, deel jouw ervaringen en ontdek samen met gelijkgestemde creatievelingen hoe je het maximale uit jouw plotter kunt halen.

  Hét Plotterplatform in Nederland & België

  Ontdek alles wat je nodig hebt op ons Plotterplatform – jouw one-stop bestemming voor alle creatieve mogelijkheden. Geen gedoe meer met het doorspitten van talloze Facebookgroepen, want hier vind je alles onder één dak!

  Bij ons vind je niet alleen aankoopadvies, maar ook een schat aan online cursussen, videolessen en waardevolle tips om het maximale uit jouw machines te halen en je kennis te vergroten. Ons lesmateriaal is zorgvuldig samengesteld en gereviseerd door experts van de betrokken bedrijven, waardoor je verzekerd bent van deskundige uitleg en advies.

  Op dit moment bieden we:

  Cursus aanbod: Als je op het product klikt / link dan gaat u naar een betaal pagina. Na betaling ontvangt u automatisch een mail met inlog gegevens en toegang tot de cursus.


  Cursus Siser Juliet & Romeo Digitale Lessen keuze uit de volgende cursussen:

  Cursus Siser Juliet & Romeo Video Lessen keuze uit:

  Brother ScanNCut Cursussen Digitale Lessen keuze uit de volgende cursussen:


  Brother ScanNcut Video Lessen keuze uit:

  Silhouette Cameo Cursus Digitale Lessen keuze uit:

  Silhouette Cameo Video Lessen keuze uit:

  Sawgrass Digitale Cursus keuze uit:

  Houd onze community in de gaten, want regelmatig organiseren we leuke acties waarbij je fantastische prijzen kunt winnen. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailadres en een wachtwoord om gratis toegang te krijgen tot onze uitgebreide community. Wij beloven dat je snel vrienden zult worden met je machine! Klik nu door en ontdek de mogelijkheden op www.plotterplatform.nl.

  Blijf op de hoogte!